Handelsbetingelser

Salgsbetingelser
Du kan bestille varer hos LBJ via e-mail eller pr. telefon mellem kl. 8:00 og 16:00 på alle hverdage. Varerne kan afhentes på vores kontor mellem kl. 10:00 og 15:00 uden nogen form for gebyr.

Bestilling
Varer bestilt inden kl. 16:30 sendes normalt samme dag. I tilfælde, hvor en vare er i restordre og ikke forventes hjemme inden to arbejdsdage, vil kunden blive informeret enten pr. e-mail eller telefon.

Levering
Alle varer sendes med Post Danmark. Lagervarer sendes så vidt muligt samme dag, som de er bestilt. Hvis det leverede ikke svarer til den medfølgende faktura, skal LBJ have besked herom senest fem arbejdsdage efter.

Fragt
Der sendes ikke pakker til udlandet, Grønland og Færøerne.
Fragtpriserne i Danmark er som nedenstående (ekskl. moms):

Ekspeditionsgebyr : 0,00 Kr.
Dankortgebyr : 0,00 Kr.
Efterkravsgebyr : 45,00 Kr.
Afhentningsgebyr : 0,00 Kr.
Pakke (0-1 Kg.) : 25,00 Kr.
Pakke (1-5 Kg.) : 39,00 Kr.
Pakke (5-10 Kg.) : 93,00 Kr.
Pakke (10-15 Kg.) : 115,00 Kr.
Pakke (15-20 Kg.) : 135,00 Kr.
Pakke (20-25 Kg.) : 144,00 Kr.
PC uden skræm : 100,00 Kr.
PC med skærm : 150,00 Kr.

Garanti
Med mindre andet er aftalt, er der to års garanti på varer købt hos LBJ. I tilfælde hvor der på hjemmesiden eller på varen fremgår en garanti, der er længere end to år, er dette en fabriksgaranti, der er stillet af producenten.

Skulle en vare gå i stykker ved normalt brug, sendes den så vidt muligt i original emballage, med alt tilbehør såsom manualer, en kopi af fakturaen og en fejlbeskrivelse til LBJ, som herefter formidler reparationen af varen. Viser varen sig ikke at være i stykker, eller at fejlen ikke kan påvises ud fra kundens fejlbeskrivelse, vil varen blive returneret, og kunden vil blive faktureret 350,00 Kr. ekskl. moms pr. teknikertime. Herudover faktureres også porto og efterkravsgebyr dækkende den aktuelle vares vægt.

Hvis der konstateres fejl, repareres varen eller ombyttes, og sendes uden leveringsomkostninger tilbage til kunden.

Returnering af varer (fortrydelsesret)
Varer der ikke er skaffevarer, og som stadig er i væsentlig samme stand som modtaget, kan returneres inden 14 dage. Der vil herefter blive sendt en check pålydende tilgodehavendet minus fragt og efterkravsgebyr, inden for to arbejdsdage. Det er ikke muligt at returnere software, hvor forseglingen er brudt eller emballagen ikke er 100% intakt.

Varer sendt til LBJ pr. efterkrav vil blive nægtet modtaget. Det er muligt enten at aflevere varen på vores adresse eller sende den til LBJ.

Emballering
Da computerdele er meget følsomme overfor stød og statisk elektricitet, er korrekt emballering nødvendig. Hvis kunden på nogen måde er i tvivl om, hvordan varer skal emballeres korrekt, kontaktes en konsulent hos LBJ inden varen sendes.

Hvis varer sendes uforsvarligt, gøres kunden erstatningspligtig.

Generelle betingelser/service
Fungerer varer købt hos LBJ efter korrekt installation ikke efter hensigten, henviser vi til vores garantibestemmelser.

Ansvarsbegrænsninger og forbehold
Der tages forbehold for prisstigninger, force majeure, afgiftsændringer, valutaændringer, udsolgte/udgåede varer og tastefejl. Priserne er kun gældende i Danmark, ekskl. Færøerne og Grønland.

LBJ påtager sig intet ansvar som følge af købers retsforhold overfor tredjemand. I det omfang LBJ er ansvarlig overfor køberen, er LBJs ansvar begrænset til direkte tab og omfatter således ikke følgeskader på tilsluttet udstyr, og indirekte tab, såsom tabt arbejdsfortjeneste, forsendelsesomkostninger, driftstab, installationsomkostninger m.m.

Manualer og dokumentation til LBJs varer forekommer som regel på engelsk. Køber kan ikke rette krav mod LBJ om, at disse skal leveres på et andet sprog.

LBJ påtager sig intet ansvar for, at varer købt hos LBJ virker sammen med produkter købt andet steds. Ved evt. garantireparation hvor fejlen viser sig at være, at vores produkt ikke virker sammen med et produkt købt hos en anden forhandler, vil varen blive betragtet som 100% i orden, og vil blive behandlet efter vores garantibestemmelser.

  LBJ ◦ Vestergade 49 ◦ 8000 Århus C ◦ Telefon 86121717